Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Plantronics .Audio 920: ultieme bluetooth headset voor internet- en mobiele telefonie

Hoofddorp, 11 maart 2008 --- Plantronics komt met een nieuwe bluetooth headset, de .Audio 920. De headset combineert draagcomfort gedurende de hele dag, uitstekende geluidskwaliteit en unieke USB technologie. Dankzij deze technologie kunnen gebruikers gesprekken aannemen via de pc en de mobiele telefoon. De headset is ontworpen voor gebruikers die zowel via internet als via de mobiele telefoon bellen. Hij heeft multipoint verbinding zodat een gebruiker gelijktijdig met een computer en een mobiele telefoon verbinding kan maken. Gebruikers kunnen een gesprek aannemen via één van beide apparaten en naadloos tussen de twee wisselen. Met de award winnende noise canceling microfoon en WindSmart technologie van Plantronics, biedt de .Audio 920 superieure geluidskwaliteit, zelfs in lawaaierige en windrijke omgevingen. Dankzij de unieke bluetooth spraakadapter hoeven er geen stuurprogramma's op de pc geïnstalleerd te worden en biedt deze een ware plug and play-ervaring. Het is namelijk mogelijk om softphonetoepassingen via de headset te bedienen. 'Dit is echt draadloze vrijheid!' zegt Eric Extier, hoofd consumentenproducten in Europa bij Plantronics, Inc. 'In de multi-modal communicatiewereld vandaag de dag, is het gewoon geworden om te bellen en gebeld te worden op verschillende apparaten. De .Audio 920 brengt apparaten samen en geeft gebruikers draadloze vrijheid om van bureau's weg te gaan, te multitasken of een rustige omgeving op te zoeken om een gesprek te voeren, vanaf de pc of een mobiele telefoon.' De bluetooth technologie geeft gebruikers de vrijheid om tot 10 meter van hun pc of mobiele telefoon te bewegen. Met de volumeregeling kunnen gebruikers snel en gemakkelijk het volume aanpassen. De .Audio 920 biedt maximaal 8 uur gesprekstijd en 180 uur stand-by tijd. Prijs en beschikbaarheid:
De .Audio 920 headset kost 79,99 euro en is verkrijgbaar bij de bekende Plantronics verkoopadressen en via www.plantronics.com.

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876.



Ingezonden persbericht