Orbis Medisch en Zorgconcern en Sodexo tekenen vijfjarig contract

11/03/2008 16:48

Sodexho

Capelle aan den IJssel / Sittard - Vrijdag 7 maart hebben de heren Broos (Lid Raad van Bestuur Orbis Medisch en Zorgconcern), Rijnierse (Directievoorzitter) en Graft (Directeur) van Sodexo hun handtekeningen gezet onder de vijfjarige samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties. Voor Sodexo is dit haar grootste project in de zorgsector.

Sodexo Health Care zal met ingang van medio 2008 de restauratieve activiteiten ten behoeve van het personeel, de patiënten, de bezoekers en de huurders van Orbis Medical Park in Sittard gaan verzorgen. Sodexo heeft voor Orbis Medical Park een restauratief concept ontwikkeld dat aansluit bij het ambitieniveau van het Orbis Medical Park en bijdraagt aan een aangenaam verblijf in het ziekenhuis. De patiënten kunnen op hun éénpersoonskamers tevens gebruik gaan maken van het Sodexo Roomservice Concept.

Naast een ruim opgezet Food & Health Restaurant op de Zorgboulevard, met een gevarieerd en gezond assortiment, kan men in het centrale deel van Orbis Medical Park terecht voor een verse kop koffie en iets lekkers.





http://www.sodexo-nl.com