RET

RET verloot prijzen onder Nieuwsbriefleden en start online Klantenpanel!

Dinsdag 11 maart

Om reizigers snel en direct op de hoogte te houden van nieuws en campagnes van de RET en ze daarnaast te belonen met leuke voordeelacties start de RET met de RET Nieuwsbrief. Onder de aanmelders worden diverse prijzen waaronder een jaarabonnement t.w.v. EUR 845,= verloot. Om snel te weten wat reizigers van (openbaar) vervoer vinden, en de dienstverlening steeds beter af te stemmen op de wensen van de klant is gelijktijdig het online Kantenpanel gestart.

De RET Nieuwsbrief

Wanneer de reiziger zich voor 10 mei 2008 aanmeldt voor de RET Nieuwsbrief maakt deze kans op diverse leuke prijzen waaronder 1 jaar gratis reizen ter waarde van EUR 845,= of één van de andere aantrekkelijk prijzen. Als ontvanger van de RET-nieuwsbrief wordt de reiziger per email op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, leuke voordeelacties en informatie over campagnes van de RET.

Het RET Klantenpanel

De RET wil graag weten wat reizigers vinden van onze dienstverlening en wat hun wensen en verwachtingen van het openbaar vervoer zijn. Hiervoor heeft de RET een online Klantenpanel opgezet. Door middel van een paar enquêtes per jaar wordt de mening over een onderwerp dat te maken heeft met het (openbaar) vervoer in Rotterdam en wijde omgeving gevraagd. Met de uitkomsten van het RET Klantenpanel verwacht de RET haar dienstverlening voortdurend te kunnen verbeteren.

Aanmelden

Eenvoudig aanmelden voor de RET nieuwsbrief gaat hier. Voor het RET Klantenpanel kan u zich aanmelden via deze pagina. Deelname is geheel vrijblijvend en afmelden kan op elk gewenst moment.


---