Ingezonden persbericht


Persbericht 11 maart 2008

Aantal boekingen via Verrerondreizen.nl boven verwachting

Nijmegen, 11 maart 2008 De nieuwe vergelijkingssite voor verre bestemmingen, Verrerondreizen.nl, heeft boven verwachting gepresteerd. Sinds de website live is (begin januari 2008) zijn er 91 reizen geboekt met een totale waarde van 310.575 euro.

De top 5 van reisaanbieders qua boekingen via Verrerondreizen.nl is:
* Djoser

* Kras

* Shoestring

* De Jong Intra Vakanties

* Summum Reizen

Het succes is o.a. te danken aan zeer gerichte advertentiecampagnes. Op de reizigerssite Wereldwijzer.nl Reisforums staan op diverse plaatsen tekstlinks naar de verschillende rubrieken van Verrerondreizen.nl. Ook in de tweewekelijkse nieuwsbrief van Wereldwijzer.nl Reisforums wordt regelmatig aandacht geschonken aan Verrerondreizen.nl. Daarnaast adverteert Verrerondreizen.nl via Google, waarbij een advertentie wordt getoond bij de relevante zoekopdrachten.

Op Verrerondreizen.nl worden reisaanbieders van verre bestemmingen overzichtelijk weergegeven per land. Door op de aanbieders te klikken wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar het reisaanbod van dat specifieke land. Het grote voordeel voor de bezoeker van Verrerondreizen.nl is dan ook dat deze niet zelf meer hoeft uit te zoeken welke reisaanbieder naar welk land gaat en het aanbod van de reisaanbieders voor een land eenvoudig te vergelijken is.

===================================
Noot voor de redactie,