Ingezonden persbericht


Nieuwe versie BusinessBase-oplossing vergroot mogelijkheden Microsoft CRM

Introductie BB.Net 4.0 tijdens internationaal Microsoft-evenement

Utrecht, 11 maart 2008 BusinessBase, leverancier van standaard bedrijfssoftware voor middelgrote en grote bedrijven in de TMT-markt (technologie, media en telecom) en voor professionele dienstverlening, introduceert BB.Net 4.0. Deze oplossing omvat diverse add-ons die de mogelijkheden van Microsoft CRM sterk vergroten. Zo profiteren gebruikers van Microsoft CRM 4.0 met BB.Net 4.0 van aanvullende functionaliteit voor Projecten, Contracten, Voorraadbeheer en Urenadministratie.

BB.Net is een volledig webgebaseerde oplossing voor middelgrote tot grote organisaties, die out-of-the-box is in te zetten. Dankzij de schaalbaarheid groeit de oplossing mee met een bedrijf. BB.Net omvat ERP- en PSA-functionaliteit (Professional Services Automation) en is bij uitstek geschikt voor organisaties in de sectoren professionele dienstverlening, overheid en technologie, media en telecom. De oplossing integreert naadloos met Microsoft Sharepoint, Project Server, Office en Exchange Server. Door het gebruik van de Windows Workflow Foundation is BB.Net bovendien snel aan te passen aan organisatorische veranderingen.

Microsoft ondersteunt de ontwikkeling van BB.Net van BusinessBase. BusinessBase lanceert de nieuwe versie van BB. Net tijdens de Microsoft Orlando Convergence, een internationaal Microsoft-evenement dat van 11-14 maart 2008 in Orlando in de Verenigde Staten plaatsvindt.

De gecombineerde inzet van Microsoft CRM en BB.Net 4.0 biedt de gebruiker een totaaloverzicht van de klantketen: vanaf het eerste contactmoment tot en met het contract , zegt Emo Prins, CEO van BusinessBase. De BB.Net add-ons verbeteren de functionaliteit van Microsoft CRM. Naast marketing-, sales-, service- en supportactiviteiten krijgen gebruikers bijvoorbeeld ook inzage in lopende projecten en de mogelijkheid om bestaande contracten te kunnen aanpassen. Deze toegevoegde waarde resulteert in betere klantprocessen en uiteindelijk in meer omzet en een grotere klanttevredenheid. Microsoft ondersteunt niet voor niets de ontwikkeling van BB.Net.

Over BusinessBase

In 2006 is BusinessBase gestart met de ontwikkeling van de BB.Net add-ons voor Microsoft CRM. BB.Net is volledig web-based en schaalbaar, en de mogelijkheden tot personalisatie door de klant maken BB.Net uniek in de wereld. Voor de ontwikkeling van BB.Net maakt BusinessBase gebruik van topspecialisten in diverse landen, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, India, Italië en Oekraïne.

BusinessBase ontwikkelt web-based software die iedere organisatie in staat stelt zelfstandig en snel te implementeren en te gebruiken. En die iedere organisatie en individuele gebruiker directe empowerment oplevert.