Ingezonden persbericht


Persbericht

Mobiele consultant registreert zijn uren direct

Aantal declarabele uren stijgt met Maconomy Mobile

Nederhorst den Berg, 11 maart 2008 - Consultants werken meer en meer mobiel, rennen van de ene naar de andere klant en werken zowel thuis als onderweg. Het bijhouden van hun gewerkte uren gebeurt hierdoor vaak pas aan het einde van de week. Helaas is de registratie hierdoor minder nauwkeurig en daalt het aantal uren dat door kan worden berekend aan de klant. De nieuwe mobiele toepassing bij MaconomyX+, Maconomy Mobile, maakt het nu mogelijk om op ieder moment en na iedere opdracht gewerkte uren bij te houden.

Op iedere telefoon
Het mobiel bijhouden van de uren is net zo gemakkelijk als het sturen van een SMS-bericht. Dit maakt dat de consultant niet meer aan het einde van de week hoeft na te gaan bij welke klant hij hoe lang is geweest. Het bijhouden van de uren kan gelijk. De software van Maconomy werkt op iedere nieuwe generatie telefoon, dus er hoeven geen speciale nieuwe telefoons te worden aangeschaft.

Alle uren doorberekenen
Maconomy Mobile draagt eraan bij dat alle uren die gewerkt zijn, ook gefactureerd worden. Het aantal declarabele uren stijgt dus. Projectleiders krijgen een reëler overzicht van de doelmatigheid van de resources, het budget en de voortgang.

"Vooral voor professionele dienstverlenende organisaties die hun marges willen verbeteren is deze mobiele functie ideaal. Naast een goed inzicht in de werkelijke uren, zijn knelpunten in de planning of het budget sneller inzichtelijk", aldus Peter van Haasteren, CEO Maconomy Benelux.

Maconomy Mobile is beschikbaar voor Maconomy X en Maconomy X+ gebruikers. Meer informatie is te vinden via: www.maconomy.nl.

Over Maconomy
Maconomy is een wereldwijde leverancier van industriespecifieke bedrijfsoplossingen voor het beheren en controleren van projecten en processen binnen afdelingen en organisaties. De softwareoplossingen zijn gericht op financiële administratie, projectmanagement en -administratie, resourceplanning en traffic, Customer Relation Management, Human Resources, voorraden en abonnementen. Zakelijke dienstverleners zoals consultancy- en marketingcommunicatiebureaus hebben real-time inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor zij de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers, waaronder Avnet Enterprise Solutions, CED-Groep,Deloitte, Edelman, VODW Marketing, KplusV, Lost Boys, Pricewaterhouse Coopers, KPMG en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Meer informatie over Maconomy is te vinden via: http://www.maconomy.nl.

# # #

Perscontact

Maconomy
Brigitte van Kooten
Maconomy Benelux
Tel: 0294 - 280 600
mailto:bko@maconomy.nl
Nina Breuning
Edelman
Tel: 020 301 09 80
mailto:nina.breuning@edelman.com