Time : 09:59:31
Date : 11 March 2008
Sender Name: Accent Jobs For People

Accent Jobs For People voor zesde keer verkozen tot Beste Werkgever. Voor het zesde jaar op rij is Accent Jobs For People verkozen tot Beste Werkgever. De verkiezing komt jaarlijks tot stand door een samenwerking tussen de Vlerick Management School en Vacature/Référence en baseert zich voornamelijk op een intern onderzoek bij de medewerkers van de deelnemende bedrijven. Het eindresultaat bevat een overzicht van organisaties die een toonbeeld vormen op het vlak van HR management.

Conny Vandendriessche, COO van Accent Jobs For People, drukt haar waardering naar haar medewerkers als volgt uit: "Onze Accenters behoren tot de top in hun domein en ik maak er dan ook een punt van om al mijn 383 Belgische medewerkers bij naam en voornaam te kennen. Wij zijn een people driven business in een zeer concurrentiële omgeving. Dat wij voor het zesde jaar op rij verkozen werden als Beste Werkgever is louter te danken aan de steun en toewijding van onze eigen medewerkers."

Accent is als groeibedrijf constant op zoek naar nieuwe medewerkers met commerciële flair. In 2008 zal Accent Jobs For People 25 extra kantoren openen en trekt daarom 150 extra medewerkers aan. Solliciteren kan via hrm@be.accent.jobs.


*** einde persbericht ***

Over Accent Jobs For People:

Accent Jobs For People is een uitzendbedrijf opgericht in 1995 door Philip Cracco (CEO) en Conny Vandendriessche (COO). In oktober 2006 werd GIMV voor 33% aandeelhouder. Accent Jobs For People is actief in België, Nederland, Frankrijk en Spanje met een netwerk van 110 kantoren en een geconsolideerde omzet van EUR 126.7 miljoen. Momenteel stelt de Accent groep internationaal 449 eigen medewerkers tewerk. Accent richt zich op het hogere segment van de uitzendmarkt met een absolute focus op kwaliteit wat betreft dienstverlening en uitzendmedewerkers.