GTI NV

GTI Industrial Automation aanwezig op IAS 2008

Zaltbommel, 11 maart 2008

Op 19 en 20 maart 2008 vindt de vierde editie van de vakbeurs Industrial Automation Solutions (IAS) plaats in het Nieuwegeins Business Center. De beurs biedt een breed aanbod van oplossingen voor procesautomatisering. Deze oplossingen worden gepresenteerd in de vorm van lezingen en stands. GTI Industrial Automation is met een stand vertegenwoordigd op IAS.

Wilt u uw technische en logistieke processen optimaliseren? Meer dan 120 specialisten van GTI Industrial Automation werken dagelijks aan innovatieve oplossingen. Van eenvoudige productiebesturing met een PLC tot de integratie van process control met logistieke en financiële systemen. Tijdens IAS gaan we graag met u in gesprek over uw specifieke wensen. Breng een bezoek aan standnummer 52 en we vertellen u alles over de mogelijkheden van GTI Industrial Automation.

IAS is gratis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de strategische en technische beslissingen rondom aanschaf, implementatie, toepassing en/of gebruik van industriële automatiseringssystemen.

Meer informatie over de oplossingen van GTI Industrial Automation? Neem dan contact op met Gerben de Ruiter via 010 283 13 40. Informatie over IAS is te vinden op www.automationbeurs.nl.