Politie zoekt getuigen van steekpartij in Eindhoven

Eindhoven, 11-03-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij waarbij een 22-jarige man uit Eindhoven gewond is geraakt.

Dat gebeurde maandagavond tussen 21.00 en 21.20 uur bij een bushalte aan de Sint Josephlaan. Die ligt ter hoogte van pandnummer 32, tussen de Johannesburgstraat en de Stellenboschstraat in het stadsdeel Tongelre.

Ruzie

Het slachtoffer kreeg daar ruzie met een bekende, waarmee hij eerder ook al een conflict had gehad. De bekende stak daarbij een mes in de slaap van de Eindhovenaar. Het slachtoffer is door bekenden naar een ziekenhuis in Eindhoven gebracht, waarna hij is overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Daar is hij geopereerd en zijn toestand is stabiel.

Getuigen gezocht

De dader is er na de steekpartij te voet vandoor gegaan door de Stellenboschstraat. De politie weet wie hij is en is een onderzoek begonnen. Mensen die de steekpartij bij de genoemde bushalte hebben gezien en/of weten waar de verdachte nu is, kunnen zich melden bij de Gezamenlijke Recherche Eindhoven via 0900-8844.