Gemeente Lelystad

Loting particuliere bouwkavels in Jol en Galjoen-Zuid op 12 maart

De gemeente Lelystad biedt regelmatig bouwkavels aan voor particuliere woningbouw. Op woensdag 12 maart is de loting voor de particuliere bouwkavels in Jol en Galjoen-Zuid, in het Stadhuis van Lelystad. In totaal zijn er 27 kavels te verloten.

Jol (Parkeiland)

Voor de wijk Jol, bekend onder de naam Parkeiland, worden 17 kavels verloot waar een woning met een plat dak of een lessenaarsdak op gebouwd mag worden. De kavelgrootte varieert van 503 m2 tot 624 m2. De kavelprijzen variëren van 108.500,-- tot 137.500,--.

Galjoen-Zuid

Voor de wijk Galjoen-Zuid, betreft het een loting van 10 kavels waar een woning in de jaren dertig stijl op gebouwd mag worden. De kavelgrootte varieert van 485 m2 tot 1080 m2. De kavelprijzen variëren van 106.000,-- tot 152.000,--

Inschrijven

U kunt alleen meedoen aan deze loting als u een inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend heeft verzonden naar de gemeente Lelystad. Dit inschrijfformulier zit in het informatiepakket, dat vanaf 16 februari via de gemeente te verkrijgen is. Het inschrijven voor deze loting kost 450,00. Deze kosten worden via automatische incasso geïnd. Wordt u uitgeloot voor een kavel, of gaat u daadwerkelijk over tot koop van de kavel bij de notaris, dan vindt automatische incasso niet plaats.

Informatiepakket

Een uitgebreid informatiepakket met tekeningen, bebouwingsbepalingen en een inschrijfformulier is vanaf 16 februari beschikbaar. Belangstellenden die zich reeds eerder hebben aangemeld, ontvangen dit informatiepakket automatisch.

Als u nog niet staat ingeschreven als belangstellende voor een particuliere bouwkavel, maar u bent wel geïnteresseerd voor een kavel in Jol of Galjoen, dan kunt u het informatiepakket met tekeningen, bebouwingsbepalingen en een inschrijfformulier ophalen bij het Infocentrum in de hal van het Stadhuis.

Het informatiepakket kunt u ook aanvragen bij de afdeling Grondzaken via een e-mail naar: kavelinformatie@lelystad.nl of telefonisch op nummer 0320- 278446, maandag t/m donderdag tussen 09.00 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caro Cloo van de afdeling grondzaken op eerdergenoemd telefoonnummer.
---