Vrije Universiteit Amsterdam

Persbericht

12 maart 2008
Naar de top van je kunnen!

Overwin je grootste angst met Winston Scholsberg!

VU podium en Young Global People organiseren op 12 maart 2008, 16.00 uur, een training in overtuigend debatteren en spreken in het openbaar, onder leiding van Winston Scholsberg met aansluitend een debat. Leer om te gaan met spanning, contact te maken met je publiek en je bewust te worden van je lichaamshouding! Kortom: Leer jezelf te presenteren in een debat en breng het direct in praktijk! Debatleider: Sylvana Simons

Debatstelling: "Wie succesvol wil integreren moet afstand doen van het juk van de eigen groep"!

Tijdens je studie ontwikkel je de eigenschappen die je helpen een succesvolle carrière op te bouwen. Denkkracht heb je genoeg, maar laat je dat ook zien? Young Global People en VU podium bieden jou daarom maandelijks een training in debat- en presentatievaardigheden aan met aansluitend daarop een debat.

Na afloop van de trainingen kun je jouw vaardigheden dus meteen toetsen in de praktijk tijdens een debat. De eigenschappen voor een succesvolle carrière staan centraal tijdens de debatten.

Er komen vragen aan bod als: wat zijn de persoonseigenschappen voor een succesvolle carrière, in hoeverre is je studiekeuze daar mede bepalend in en wat is de waarde van een goed netwerk.

Winston Scholsberg zal de trainingen verzorgen en het debat leiden. Winston is niet alleen muzikant en presentator, hij geeft ook workshops en is professioneel verhalenverteller.

Tot de zomer zijn er maandelijks trainingen en debatten. Kijk voor meer informatie op www.vupodium.nl en meld je aan via www.ygp.nl!

Waar en wanneer?


Datum: woensdag 12 maart 2008
Tijd: 16.00-18.00 uur

Plaats: Tuinzaal | Vrije Universiteit | De Boelelaan 1085| Amsterdam Toegang: gratis

Informatie/aanmelden

Aanmelden via internet: www.ygp.nl

VU-podiumagenda
Wilt u op de hoogte blijven van het programma-aanbod van VU podium? Vraag dan de VU-podiumagenda aan. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.



Vrije Universiteit Amsterdam