Ingezonden persbericht


Uniek boek Miss Etam en Sonja Bakker

Woensdag 12 maart a.s. zal Robert Herbermann, verkoopdirecteur van Miss Etam een unieke samenwerking met Sonja Bakker, gewichtsconsulente bekendmaken.

Miss Etam brengt met medewerking van Sonja Bakker het boek 'Lekker in je vel met Sonja!' uit. In dit boek gaat het niet alleen over de bekende methode van Sonja Bakker maar ook over de voorjaarsmode en goed in je vel zitten met het voorjaar in het verschiet. Daarnaast bevat het boek 24 lenterecepten, 4 metamorfoses en Sonja's kledingkeuze. Bovendien vind je er adviezen voor de juiste kleding voor elk figuurtype. Vanaf zaterdag 15 maart zal het boek in alle filialen van Miss Etam verkrijgbaar zijn. Miss Etam heeft met haar winkels een landelijke dekking en bereikt hierdoor alle vrouwen in Nederland.

De presentatie van 'Lekker in je vel met Sonja!' is voor pers en genodigden op 12 maart om 10.00 uur in het Miss Etam filiaal Hoog Catharijne te Utrecht. Na 11.00 uur stelt Miss Etam de klanten in de gelegenheid om alvast kennis te maken met het resultaat van deze samenwerking.

-----------------------------