VVD


5-3-2008

Liberale Internationale lezing Zweedse minister voor Europese Zaken

Liberale Internationale lezing the European Union as Global Player

Op woensdag 12 maart aanstaande is de Zweedse minister voor Europese Zaken te gast bij de LIGN. Locatie: Sociëteit "De Witte", Plein 24 te Den Haag. Aanvang: klokke 19.30 uur! Wij verzoeken U om uiterlijk om 19.15 uur Uw plaats te hebben ingenomen.

Van 1999 tot 2006 was Cecilia Malmström lid van de liberale ALDE-fractie in het Europees Parlement. In 2006 werd zij benoemd tot minister voor Europese Zaken. Minister Malmström is lid van Folkspartiet, de liberale zusterpartij van de VVD in Zweden.

Na de inleiding en debat wordt vanaf circa 21.30 door de LIGN een borrel aangeboden opdat de avond ook informeel kan worden voortgezet. De inleiding van minister Malmström zal gegeven worden in het Engels en haar spreektekst is niet voorafgaand aan de lezing beschikbaar.

U bent, mede met introducees, van harte welkom. Aanmelding graag per omgaande met naam, adres, e-mail en evt. introducees bij LIGN-secretaris Eric Trinthamer, VVD-Tweede-Kamerfractie, Postbus 20018, 2500 EA Den Haag. Fax 070-318.29.24. E-mail: e.trinthamer@tweedekamer.nl .

Wie in de toekomst van LIGN-activiteiten op de hoogte wenst te blijven, kan het beste lid (lid-maatschap staat open voor VVD-leden) of donateur (staat open voor eenieder, waardoor men alle LIGN-activiteiten kan bezoeken) worden (contributie of donatie bedragen EUR 40,= per jaar). In dat geval kunt U een brief, fax of e-mail sturen LIGN-secretaris Eric Trinthamer sturen met de mededeling dat U LIGN-lid, danwel donateur wenst te worden.

Hopende U woensdag 12 maart a.s., om 19.30 uur bij de LIGN in Sociëteit "De Witte" te mogen ontvangen, tekent,

Met vriendelijke groet,

Hans van Baalen