RTL Group

'Jackass 2.5' beleeft Nederlandse premiere online op filmsensterren.nl

Complete film gratis te zien

Jackass 2.5 beleeft op woensdag 12 maart de Nederlandse première, niet in de bioscoop maar exclusief op filmsensterren.nl. De vele fans van Johnny Knoxville en consorten kunnen de gestoorde capriolen van hun helden gratis volgen. Iedereen die tussen 20.00 en 22.00 uur filmsensterren.nl bezoekt, kan de film in zijn geheel bekijken. Een dag later, vanaf donderdag 13 maart, is Jackass 2.5 te koop op dvd.

In Jackass 2.5 gaan Johnnie Knoxville, Bam Margera, Steve-O en de rest van het krankzinnige stuntteam nog een stapje verder op het gebied van sociaal ongewenst gedrag en onverschrokken trucs. Deze derde film in de glorieuze Jackass-traditie zit dan ook propvol doodsverachtende stunts, vernederende grappen en bovenal bijzonder domme ideeën.

Website: filmsensterren.nl

Bijlage: beeldmateriaal 'Jackass 2.5'. Deze foto is vrij van rechten voor publicatie bij redactionele artikelen. Fotorechten: Paramount Pictures.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, sr. communicatieadviseur RTL Nederland, via telefoonnummer 035-6718933 of via jasper.teijsse@rtl.nl.