Politie Drenthe

Woensdag

Assen, 12-03-2008

Voetganger aangereden op zebrapad

KLAZIENAVEEN Dinsdagavond is een 38-jarige man uit Klazienaveen op de Brugstraat aangereden toen hij op het zebrapad deze straat overstak. Hij werd daar aangereden door een personenauto, bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Klazienaveen. Ze had de man niet gezien. Het ongeval ontstond tijdens slechte weersomstandigheden. De voetganger is met meerdere breuken overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen. (08-118784)

Politie onderzoekt inbraak coffeeshop

MEPPEL Maandagnacht is ingebroken in een coffeeshop aan de Prinsengracht. De dader heeft een deur opengebroken om binnen te komen. Bij de inbraak is een paar honderd gram wiet gestolen. De politie onderzoekt deze inbraak. (08-118706)

Winkeldief aangehouden

ASSEN Dinsdagmiddag is een 18-jarige vrouw uit Hoogeveen aangehouden. Ze werd betrapt bij de diefstal van een paar schoenen in een winkel aan het Koopmansplein. Ze had ook nog spullen bij zich, gestolen in een andere winkel aan het Koopmansplein in Assen. Die zijn in beslag genomen. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt. (08-118717)

Man aangehouden wegens vernieling

HOOGEVEEN Dinsdagnacht heeft de politie een 28-jarige man uit Hoogeveen aangehouden. Hij was vervelend in een café in de Grote Kerkstraat en vernielde daar een windscherm. Hij is ingesloten en zal woensdag daarover worden verhoord. (08-118801)

Politie houdt man aan na bedreiging

HOOGEVEEN Dinsdagnacht heeft de politie een 44-jarige man uit Twello aangehouden in een hotel aan de Mathijsenstraat. Hij bedreigde een medewerkster van het hotel met de dood omdat hij geen kamer kon krijgen. De politie werd gebeld en agenten hebben de man aangehouden wegens bedreiging. Hij is ingesloten voor een nader onderzoek. (08-118805)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.