Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Sliedrecht, 12-03-2008 o De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van een mishandeling op de Kerkbuurt op zaterdagavond 8 maart 2008. Een 16-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam, een 13-jarige en een 15-jarige jongen uit Sliedrecht hebben hiervan maandag 10 maart aangifte gedaan.

Het drietal liep met een groepje jongelui rond 20.45 uur over de Kerkbuurt. Zij passeerden ter hoogte van een winkel op nummer 59 een andere groep van ongeveer 15 jongeren. Een van hen gooide een bierflesje naar de passerende groep. De jongelui besloten door te lopen maar ze werden echter achtervolgd. De achtervolgers gooiden met bierblikjes en lokten een vechtpartij uit. Er ontstond een gevecht waarbij de 16-jarige jongen in zijn gezicht werd geslagen en een gekneusde neus opliep. De 13-jarige jongen werd tegen buik en benen geschopt. De 15-jarige jongen liep bij de mishandeling een gekneusde neus op en een afgebroken tand op. Ook werden de jongens met een mes bedreigd.
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.