Winnaar CMS Business of the Year Award bekend gemaakt tijdens de EBA

12/03/2008 17:41

CMS Derks Star Busmann

Winnaar CMS Business of the Year Award bekend gemaakt tijdens de European Business Awards

Het succes van ondernemingen en mensen als Procter & Gamble, Isuzu Truck (VK) Limited, Intamac Systems Ltd, Econcern, Petrotechnics Limited en Steve Leach (Group CEO, Bigmouthmedia) werd benadrukt voor een gehoor van Europese zakenmensen, politici en persvertegenwoordigers bij de jaarlijkse huldiging van de allerbeste bedrijven en zakenmensen van Europa.

The European Business Awards worden uitgereikt als erkenning en beloning voor uitmuntendheid, innovatie en succes. Organisaties van iedere omvang en uit alle sectoren, zowel private als publieke, kunnen meedingen naar de awards. De beste Europese bedrijven krijgen de gelegenheid hun prestaties te tonen en hun successen te vergelijken met die van andere ondernemingen.

Winnaar van de CMS Business of the Year Award is Econcern. Dit energiebedrijf past innovatieve financieringsmethoden en bedrijfsmodellen toe om snel nieuwe ideeën en technologieën op de markt te brengen waarin duurzaamheid en economische haalbaarheid centraal staan.

Robert Derry Evans, executive partner van CMS en jurylid, zegt 'Econcern is precies het soort bedrijf dat Europa nodig heeft. Het is toonaangevend in de duurzame energiesector, die exponentieel zal groeien, en het hele bedrijf is gericht op innovatie: van productontwerp tot bedrijfsmodellen en management. Met een groei van drie cijfers in een gigantische wereldwijde sector die exponentieel zal blijven groeien in de nabije toekomst, is Econcern in potentie één van 's werelds reuzen van de komende decennia.'

De Business Awards trokken dit jaar deelnemers uit 25 van de 27 lidstaten. Inschrijvingen stroomden binnen in april 2007 en de diepgaande jurering nam 453 werkdagen in beslag. Er werden awards uitgereikt in zeven categorieën, met in elke categorie een aantal ontvangers van de 'Ruban d'Honneur'. Deze halve finalisten werden vervolgens opnieuw beoordeeld, waarna in elke categorie één winnaar werd uitgeroepen. De vrijwillige juryleden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, de politiek en wetenschapskringen uit heel Europa. De langdurige procedure staat bekend als een uitputtingsslag voor de deelnemers.

De WINNAARS VAN DE EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2008 zijn:

De CMS Business of the Year Award (bedrijf van het jaar).
Econcern
www.econcern.com

De Entrepreneur of the Year Award (ondernemer van het jaar)
Steve Leach, Group CEO van Bigmouthmedia
www.bigmouthmedia.com

De Award for Corporate Sustainability (duurzaamheid)
Procter & Gamble
www.pg.com

De Société Générale Award for Customer Focus (klantgerichtheid) Isuzu Truck (UK) Limited
www.isuzutruck.co.uk

De Business Innovation of the Year Award (innovatie)
Intamac Systems Ltd
www.intamac.com

De Growth Strategy of the Year Award (groeistrategie).
Petrotechnics Limited
www.petrotechnics.com

De Business Leader of the Year Award (leidinggevende)
Olli-Pekka Kallasvuo, President en CEO van Nokia
www.nokia.com





http://www.cmslegal.com