Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MAN WITH A MISSION 2 CONTINUE

Rally Team MAN With a Mission 2 vervolgt haar missie. Het team zal van 12 t/m 28 juni deelnemen aan de Trans Oriëntale Rally. De Trans Oriëntale loopt van Sint-Petersburg naar Peking is met maar liefst 10.000 km de langste Rally ter wereld.

De Trans Oriëntale Rally doorkruist verschillende gebieden met een totaal eigen karakter; van de Ural vlakte tot de Kazachze steppe, van steile duinen tot ruige bosgebieden.

De samenstelling is iets veranderd; het team bestaat uit drie MAN TGS racetrucks, begeleid door twee MAN TGS 6x6 servicetrucks en één MAN TGS 4x4 servicetruck. De deelnemers op de racetrucks zijn als volgt:

Team 1: Hans Stacey, Charly Gotlib en Bernard der Kinderen Team 2: TBA, TBA en Johan van Gestel
Team 3: Franz Echter, Detlef Ruf en Artur Klein

Daarnaast is sinds gister ook Bert Jan Richters in dienst getreden bij het team. Als operationeel manager zal hij het team vanuit Best coördineren en tijdens de verschillende activiteiten begeleiden.

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de Trans Oriëntale neemt het team voorafgaand aan de zware rally deel aan de 'Dakar Series' van de ASO in Hongarije. Deze Centraal Europa Rally wordt verreden van 20 t/m 26 april en omvat een technisch traject, lopende van Budapest tot het Balatonmeer.

Ook heeft het team het voornemen deel te nemen aan het alternatief van de Dakar Rally in Zuid-Amerika, plannen daarover zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

Voor verdere ontwikkelingen en het laatste nieuws over het MAN With a Mission 2 team ga naar www.manwithamission2.com.

Noot voor redacties (

Ingezonden persbericht