Gemeente Enschede

MASER Engineering gaat nieuw bouwen aan het Capitool

Nieuwe bedrijfskavel van 5100 m2 op het Business & Science Park

MASER Engineering heeft op het Business & Science Park een bedrijfskavel van 5100 m2 gekocht van de gemeente Enschede. Op dit moment is het bedrijf nog gevestigd in een pand tegenover het nieuwe kavel en huurt het een extra bedrijfspand aan de Auke Vleerstraat.

MASER Engineering is een technologisch hoogwaardig (science) bedrijf dat gevestigd is aan het Capitool 56 op het Business & Science Park. Zij hebben voor de bouw van een nieuw en groter bedrijfspand nu een kavel van 5.100 m² gekocht aan de overzijde van hun huidige pand.

MASER Engineering biedt momenteel werk aan 40 werknemers van mbo- tot universitair niveau. De verwachting is dat ze binnen afzienbare tijd doorgroeit naar 60 werknemers.

MASER Engineering helpt bedrijven uit geheel Europa, die zich bezig houden met het maken van allerlei micro-elektronische onderdelen en elektronische apparaten. Voor het testen, beproeven en analyseren van deze producten gebruiken ze zeer geavanceerde apparatuur en hoogwaardige kennis. Het test- en analyse laboratorium is op deze schaal uniek in Europa.
MASER Engineering heeft goede contacten met de Universiteit Twente, hetgeen onder andere blijkt uit diverse samenwerkingsverbanden op facilitair en technologisch gebied.

12 maart 2008