Proef de mogelijkheden!

13 februari 2008 - Op 12 en 13 maart vindt het VMT Food Event plaats in het NBC te Nieuwegein. Het Food Application Centre van TNO (FACT) heet u van harte welkom op haar stand (55). Graag bespreken wij met u op welke manier wij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van uw producten. Om u een beeld te geven van de producten waar wij dagelijks met veel enthousiasme en samen met het bedrijfsleven aan werken, nodigen wij u van harte uit om deze te komen proeven in onze stand.

Tijdens het VMT Food Event kunt u een tweetal producten proeven, waarbij het vetgehalte is verminderd zonder verlies van kwaliteit en smaak. FACT heeft bedrijven geholpen bij het aanpassen van de samenstelling van producten, maar ook bij het toepassen van een andere innovatieve bereidingswijzen. Proef de cake dat door aanpassing in de receptuur minder verzadigde vetten bevat. Laat u verrassen door de krokante smaak van wokkels die met oververhitte stoom zijn bereid in plaats van olie. Maak kennis met onze experts en proef de mogelijkheden die óók op uw producten toegepast kunnen worden.

Food Application Centre

Vorig jaar is het Food Application Centre van TNO speciaal opgericht om bedrijven slagvaardig te ondersteunen bij hun vraagstukken en innovaties op het gebied van voedingsmiddelen en de verwante productieprocessen, Samen met u werken wij aan het vinden van praktisch toepasbare oplossingen door het inzetten van onze jarenlange kennis en ervaring in de voedingsmiddelenbranche.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over TNO en FACT contact op met Joost Blankestijn.

J. (Joost) Blankestijn
Tel: 030 694 44 70