Ingezonden persbericht


Eerste Expeditie Citymarketing van start

Op 13 maart 2008 start de eerste Expeditie Citymarketing voor gemeenten. Deze cursus voorziet in een groeiende behoefte, zo blijkt uit recent onderzoek van Hogeschool INHOLLAND.

City Marketing?

Bijna de helft van de Nederlandse gemeenten doet 'iets' met city marketing, maar dat 'iets' verschilt nogal. Wat is city marketing precies en hoe maak je hierop effectief beleid? 64% van de ondervraagde beleidsmedewerkers geeft aan behoefte te hebben aan meer kennis en praktische handvaten.

Ontdekkingstocht

Beleidsmedewerkers op Expeditie Citymarketing maken onder begeleiding van experts in drie dagen een City Marketing Stappenplan voor hun gemeente. Praktijkvoorbeelden, een virtuele studiereis en de ervaringen van onder meer de Chief Marketing Officer van Rotterdam bieden hiervoor de nodige handvaten en inspiratie.

De ontdekkingstocht leidt op 13 maart naar Rotterdam, op 3 april naar Utrecht en op 24 april naar Dordrecht. Wanneer de expeditie succesvol wordt afgerond, ontvangen de deelnemers het Certificaat 'Expeditie Citymarketing' van de Hogeschool INHOLLAND.

Expeditie Citymarketing is ontwikkeld door INHOLLAND, Leisure Result en Tinker Imagineers.

Meer informatie is te vinden op www.expeditiecitymarketing.nl of via telefoonnummer 0182 686683.