Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 28 februari 2008

AMERICAN EXPRESS PRESENTING PARTNER VAN BRYAN ADAMS SHOWCASE

De bijzondere en unieke showcase die Bryan Adams op donderdag 13 maart a.s. geeft in de Rennaissance Koepelkerk in Amsterdam, wordt gepresenteerd door American Express. Voor dit bijzondere evenement vindt geen kaartverkoop voor het publiek plaats, maar de kaarten worden onder meer aan American Express cardholders aangeboden.

De Canadese zanger geeft in het kader van zijn nieuwe album '11' in 11 dagen 11 concerten in 11 Europese steden. Op de avond van 13 maart zijn de Nederlandse fans aan de beurt. Bryan Adams speelt zijn nieuwe nummers en grootste hits solo in de Renaissance Koepelkerk, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.

American Express biedt haar kaarthouders een unieke en exclusieve gelegenheid tot het bijwonen van deze showcase, waarmee het haar reputatie van "More Than Just A Card" verder onderbouwt. Wat betreft entertainment is deze showcase een uitstekend voorbeeld van de meerwaarde die American Express haar kaarthouders geeft, naast bijvoorbeeld ook de exclusieve "pre-sale" voor de Restaurant Week.

BRYAN ADAMS

Donderdag 13 maart 2008
Rennaissance Koepelkerk - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur.

Mediapartner: Q Music

Noot aan de redactie (