Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vergadering deelraad 13 maart 2008

Donderdag 13 maart 2008 vergadert de deelraad Feijenoord vanaf 20.00 uur in de raadszaal van het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230. Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Agenda

1. Opening en vaststellen agenda door voorzitter
2. Mededelingen

- afscheid deelraadslid mevrouw Saskia van der Kooi (SP)
- afscheid deelraadslid de heer Senyurek (PvdA)
3. Vragenhalfuur
Dit agendapunt is bedoeld om de leden van de deelraad gelegenheid te geven tot het stellen van vragen aan de leden van het dagelijks bestuur over actuele onderwerpen die spelen in de deelgemeente. (tijdsduur maximaal 30 minuten)

4. Besluiten die naar de mening van het presidium als hamerstuk kunnen worden afgedaan:

1 Vaststellen verslag en besluitenlijst 31 januari 2008
2 Lijst aangenomen moties

3 Lijst ingekomen stukken

4 Toezeggingenlijst
(tijdsduur ca. 5 minuten)

5. Kaderstelling Opbouwwerk
Naar aanleiding van de discussie in de commissie AZR heeft het dagelijks bestuur een aangepaste versie van de notitie Kaderstelling Opbouwwerk gestuurd aan de deelraad. De notitie stelt de kaders voor het nieuwe opbouwwerk vanaf 2009. De deelraad wordt verzocht om in te stemmen met de voorgelegde notitie. (tijdsduur ca. 30 minuten)

6. Nieuwe werkwijze inrichting- en bestemmingsplannen De deelraad heeft aangegeven meer betrokken te willen worden bij de inrichting- en bestemmingsplannen. Het dagelijks bestuur stelt een nieuwe werkwijze voor. De commissie AZR adviseert de deelraad positief. De deelraad wordt verzocht om in te stemmen met deze nieuwe werkwijze. ( tijdsduur ca. 20 minuten)
7. Reglement van Orde Deelraad Feijenoord
Het Reglement van Orde voor de deelraad is geactualiseerd. De deelraad wordt verzocht in te stemmen met het nieuwe Reglement van Orde. (tijdsduur ca. 5 minuten)

8. Reglement van Orde commissies Deelraad Feijenoord Het Reglement van Orde voor de commissies is geactualiseerd. De deelraad wordt verzocht in te stemmen met het nieuwe Reglement van Orde. (tijdsduur ca. 5 minuten)

9. Reglement van Orde Presidium deelraad Feijenoord Het Reglement van Orde voor het Presidium is geactualiseerd. De deelraad wordt verzocht in te stemmen met het nieuwe Reglement van Orde. (tijdsduur ca. 10 minuten)

10. Wijziging commissiestelsel
De deelraad heeft behoeft om thematisch te werk te gaan. De huidige commissie-Indeling voldoet daar niet aan. De deelraad wordt verzocht om in te stemmen met de nieuwe commissie-indeling.
11. Rondvraag en sluiting

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de griffie van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 56.

Voor de volledige stukken kunt kijken onder het kopje "Politiek/bestuursinformatie" BIS
De tijdsduur is bedoeld als richtlijn. Agendapunten kunnen in de praktijk langer of korter duren dan staat aangegeven.