Saxion Hogescholen
BR>

di 11 maart 2008

Donderdag 13 maart in Deventer: Ondernemerscafé Gezondheidszorg

Op donderdag 13 maart vindt er een Saxion Ondernemerscafé Gezondheidszorg plaats. Het ondernemerscafé is bedoeld om ondernemers in de gezondheidszorg: zelfstandigen, directeuren, managers, therapeuten en studenten met elkaar in contact te brengen om met elkaar van gedachten te wisselen over actuele inzichten en ontwikkelingen.

Het thema van de avond is `Vergrijzing vereist meer ondernemers in de zorg'. Er worden onder meer een aantal voorbeelden van productinnovaties ten bate van zorg en welzijn voor ouderen getoond. Als inspirerende gespreksleider is Jorrit de Jong van Salland verzekeringen aanwezig.

Het Café wordt voor het eerst bij Saxion in Deventer georganiseerd. Ondernemende professionals zijn van harte uitgenodigd van 17.30 - 19.30 uur in café Pafreat van Saxion Hogescholen aan de Handelskade 75 te Deventer.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Francis Stam, Kennistransfer Academie Gezondheidszorg, telefoon: 053 - 487 10 76 of Mariska van der Meer, PR-coördinator, telefoon: 053 - 487 15 52.