Gemeente Sneek


sneek nog op koers?

Ligt de detailhandel in Sneek nog op koers?

De Stuurgroep Centrummanagement en de Gemeente Sneek hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een thema-avond te organiseren over de detailhandel in Sneek.

Op deze avond zullen de resultaten van de Binnenstadsmonitor 2007 en het Provinciaal Koopstromenonderzoek 2007 centraal staan. Tijdens deze avond zal gediscussieerd worden over de vraag:
Ligt de detailhandel in Sneek nog op koers?

Voor een blik op de toekomst van de detailhandel is de heer prof. drs. ing. Henk Gianotten (voormalig bijzonder hoogleraar Retail Marketing aan de Universiteit van Tilburg), directeur van het onderzoeksinstituut Panteia, gevraagd om zijn licht te laten schijnen op "De Veranderende Stad".

De bevindingen van deze thema-avond zullen meegenomen worden in het detailhandelsbeleid van de gemeente voor de komende jaren.

De thema-avond vindt plaats op:

Datum : 26 maart 2008
Plaats : Grand Café/Zalencentrum De Walrus (Ingang Grote Kerkstraat)! www.dewalrussneek.nl
Tijd : Ontvangst 19.45 uur

Globaal programma:

* Opening

* Presentatie Binnenstadsmonitor en Koopstromenonderzoek
* Inleiding Henk Gianotten

* Discussie "Ligt de detailhandel in Sneek nog op koers?"
* Sluiting

Om het aantal aanwezigen voor deze avond vast te kunnen stellen wordt u vriendelijk verzocht zich vóór 24 maart aanstaande op te geven via het e-mail adres: h.buwalda@sneek.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Hendrik Buwalda van de gemeente Sneek op het bovengenoemd e-mail adres of op het rechtstreeks telefoonnummer 0515 - 485 284.