AutoRai

De Audi A3 en A6 Business Editions: rijk en comfortabel uitgerust

(3/13/2008)
De Audi A3 en A6 zijn nu ook leverbaar in een aantrekkelijke Business Edition-uitvoering. De modellen kenmerken zich door een zeer attractieve prijs in combinatie met een uitgebreid aanbod van zakelijk verantwoorde én comfortabele extra's.

Naast de Audi A3 is ook de A3 Sportback leverbaar als Business Edition. Daarbij is er keus uit twee benzine- (1.6, 1.4 TFSI) en drie TDI-motoren (1.9 TDI e, 1.9 TDI, 2.0 TDI). In alle gevallen geldt dat de toch al complete standaarduitrusting wordt aangevuld met metallic/pareleffect lak een volautomatische airconditioning en de Radio Chorus met CD-frontlader. De Audi A3 Business Edition 1.6 is er al vanaf ⬠22.625,-.

De Audi A6 Business Edition
Ook de Audi A6 is nu leverbaar als extra complete Business Edition. Deze uitvoering is er in combinatie met de 2.0 TFSI of de 2.0 TDI. Dat geldt zowel voor de limousine als de Avant. Elke Audi A6 Business Edition is standaard uitgerust met een Audi radio/CD-navigatiesysteem inclusief CD-wisselaar, telefoonvoorbereiding, een multifunctioneel stuurwiel, een diefstalalarm en metallic/pareleffect lak. De Audi A6 Business Edition is al leverbaar vanaf ⬠41.120,- (2.0 TFSI limousine).