Vreugdenhil Computers verkozen tot computerwinkel van het jaar 2008

13/03/2008 11:38

Brancheorganisatie NLCW

Awards voor Alternate en Firm Computers
Naast de verkiezing van de computerwinkel van het jaar werd ook de Computerwebwinkel van 2008 en de MKB Specialist van 2008 verkozen. Alternate uit Ridderkerk won net als vorig jaar de prijs van beste webwinkel. Firm Computers uit Rijssen wist de award voor beste MKB Specialist 2008 in de wacht te slepen. Firm Computers werd geprezen om innovatie, ambitie en voorbeeldig ondernemerschap.

Winnaars van de NLCW Awards weten met aandacht en zorg de klant in heldere taal uit te leggen welke producten het best bij de klant passen. Dat kan variëren van een draadloze muis tot een complete Windows Media Center PC met alles erop en eraan. Belangrijk is dat de winkel door kennis en service zodanig vertrouwen naar de klant weet uit te stralen dat de klant het product 'durft' aan te schaffen. Mocht de klant er thuis niet uitkomen wordt hij of zij bij het NLCW erkend bedrijf goed en degelijk geholpen.

Channel Xcellence Gala
Uiteraard is deze bijzondere gebeurtenis niet onopgemerkt voorbijgegaan. De feestelijke uitreiking vond op 12 maart plaats tijdens het Channel Xcellence Gala in het Kurhaus te Scheveningen. Te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers werden de winnaars gehuldigd. Het Channel Xcellence Gala is het jaarlijkse ICT evenement waar prestigieuze prijzen voor het Nederlandse ICT channel zullen worden uitgereikt en wordt georganiseerd in samenwerking met IDG.

De verkiezing Computerwinkel van het Jaar vindt jaarlijks plaats onder auspiciën van de NLCW en met steun van Microsoft, HP en Gdata. De brancheorganisatie organiseert deze Computerwinkel van het jaar verkiezing als voorbeeld voor de overige 400 aangesloten computerwinkels die ook hun niveau op het peil van de winnaar willen brengen.