Gemeente Borsele

Geluidbeleid buitengebied

De gemeente maakt een plan voor het omgaan met geluid in het buitengebied in Borsele. Het uiteindelijke product, het beleidsplan, zal rond de zomer van 2008 klaar zijn.
De gemeente wil met dat beleid voorkomen dat de geluidbelasting in het buitengebied toeneemt. De gemeente wil het buitengebied daarentegen niet op slot gooien. Dit houdt in: kansen bieden aan activiteiten en ontwikkelingen daar waar dit kan en bescherming en beheer daar waar dit moet. De gemeente wil met het beleid duidelijker maken wat wel en niet kan.
In het voorjaar van 2008 krijgt een ieder de gelegenheid via inspraak te reageren op het ontwerp-geluidbeleidsplan. Daarna zal de raad het uiteindelijke plan vaststellen.
In nieuwsbrieven over dit thema vertellen belangrijke doelgroepen wat zij vinden van dit gemeentelijke project. Deze nieuwsbrieven kunt u hieronder downloaden via.

Als u vragen heeft over het project, kunt u bellen met T. Stapels van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en Milieu, via telefoonnummer (0113) 238487.

Downloads

Nieuwsbrief 1 Geluidbeleid buitengebied
Nieuwsbrief 2 Geluidbeleid buitengebied