Burger initiatief tegen Hondenpoep ovelast.

13/03/2008 13:25

Plaagdierbestrijding het Gooi

Poep op de Stoep
'Op een plezierige wijze een eind aan onplezierige overlast.'

Een van de top 10 ergernissen in Nederland: HONDENPOEP
Regelmatig leest of hoort u over de ergernis van hondenpoep. Of erger nog: de geur in uw auto of in de hal van uw woning vertelt dat het weer prijs is. Geïrriteerd na weer in een drol getrapt te hebben, werd het bordje als grap bedacht, maar al snel kwam er serieuze belangstelling. Praten helpt niet.
Uit ervaring blijkt dat praten met de eigenaar van de hond(en) niet veel helpt. Het is ook lastig, want vaak is niet bekend welke hoop, welke hond heeft achterlaten. Daarnaast blijft het onbegrip als je iemand heel direct aanspreekt, de relatie verslechtert en de problemen blijven veelal. Niets gewonnen, enkel verloren. Een oplossing.
De oplossing is simpel. De boodschap overbrengen zonder iets te zeggen. Het bordje in de tuin of op het hek vertelt uw verhaal. De boodschap is helder en u communiceert 24 uur per dag. De hondenbezitter kan, zonder eerst een gesprek te hebben hoeven voeren en zonder gezichtsverlies, de hond naar de goot dirigeren. Het werkt.
Poep op de Stoep is ontstaan uit eigen negatieve ervaringen. Alles geprobeerd en niets hielp. Daarnaast is het ook niet leuk om te moeten zeuren. Nu wordt het bordje al jaren door onszelf en honderden anderen met succes gebruikt. Als u meer wilt weten kunt u kijken op www.poepopdestoep.nl of persoonlijk contact opnemen met: Peter Hollander.
Tel : 06-20 615 652

Voor meer informatie kunt u ons ook per E-mail bereiken.
info@poepopdestoep.nl





http://www.poepopdestoep.nl