Gemeente Waalwijk Gratis zwemmen in Olympiabad Waalwijk

In het Olympiabad in Waalwijk kan vanaf begin maart gratis worden gezwommen! Het zwembad doet namelijk tot 31 augustus 2008 mee aan de gezamenlijke actie van Peijnenburg en het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ: 1 kaartje kopen, 1 kaartje gratis.

Vanaf begin maart tot en met half mei zitten er actiezegels op ruim 8 miljoen Peijnenburg-producten, zoals de ontbijtkoeken en de Kapitein Koek Ontbijtrepen. Tegen inlevering van drie actiezegels bij de kassa van het Olympiabad, krijgt je bij aankoop van een entreebewijs het tweede toegangskaartje helemaal gratis.

Voor de openingstijden van het Olympiabad kunt u kijken op de website www.waalwijk.nl/zwembaden. Bijna 300 zwembaden in Nederland doen mee aan de actie.

Voorwaarden:
De actiezegels kunnen worden ingeruild tot en met 31 augustus 2008. Na deze datum zijn de zwemzegels niet meer geldig. Het gratis entreebewijs is alleen geldig in combinatie met een betalende bezoeker. In ruil voor de actiezegels, krijgt de bezoeker gratis een tweede zwemkaartje voor dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Het goedkoopste kaartje krijgt u gratis. De actiezegels kunnen niet worden ingewisseld voor geld en de actiezegels zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Publicatie datum 10-03-2008