Gemeente Abcoude


Nieuwbouw Baambrugge koop en huur aan de rand van de natuur

Voor starters, twee-verdieners, gezinnen en senioren Mooie en praktische ligging Huur, koop en Maatschappelijk Gebonden Eigendom' Drie vrije kavels, kies uit circa 463 tot 485 m2 Bezoek de verkoopmanifestatie

IJsvogel' in Baambrugge wordt een nieuwe woonomgeving met appartementen, eengezinswoningen en twee-onder-één-kap woningen. Deze worden gerealiseerd op een ruim opgezette locatie aan de rand van het dorp Baambrugge en de grens met het natuurgebied. De gespreide ligging, het vele groen en de inrichting van het gebied met waterpartijen, plantsoenen, bomen, bosschages en speelgelegenheid geven deze locatie onmiskenbaar allure.

Voor starters, twee-verdieners, gezinnen en senioren

Dankzij de verscheidenheid aan woningtypen vinden starters, twee-persoons huishoudens maar ook gezinnen en senioren beslist de woning die bij hen past. De appartementen zijn bovendien levensloopbestendig en geschikt voor minder-validen.

Mooie en praktische ligging

De situering van IJsvogel' is in meerdere opzichten ideaal. Natuurlijk vanwege de ligging in het fraaie Groene Hart. Vanaf uw woning wandelt en fietst u zo de fraaie uitgestrekte landerijen in. Of misschien kiest u voor een vaartocht over de Angstel naar de Loosdrechtse of de Vinkeveense plassen. Maar behalve die mooie ligging is deze ook bijzonder praktisch. De dorpskern van Baambrugge vindt u op enkele honderden meters afstand terwijl Abcoude en de aansluiting met de A2 slechts een paar kilometer zijn verwijderd.

Huur, koop en Maatschappelijk Gebonden Eigendom'

De appartementen en de eengezinswoningen worden gedeeltelijk als huur en gedeeltelijk als koop aangeboden. Bovendien wordt een vijftal eengezinswoningen aangeboden als Maatschappelijk Gebonden Eigendom'. Dit houdt in dat u als koper de woning koopt maar dat de grond in erf-pacht wordt gegeven. Daardoor is de koopprijs van de woning zeer aantrekkelijk.

Drie vrije kavels, kies uit circa 463 tot 485 m2

Binnen het nieuwbouwplan worden drie vrije kavels aangeboden van circa 463 tot 485 m2. De invulling van de kavels dient te voldoen aan het beeldkwaliteitsplan dat de architect heeft neergelegd terwijl de inhoud van de te bouwen woningen circa 600 m3 mag bedragen. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u verkrijgen bij de makelaar.

Bezoek de verkoopmanifestatie

donderdag 20 maart van 16.00 tot 21.00 uur, De Vijf Bogen', Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge.

Meld u aan op de site of via de makelaar. U ontvangt dan automatisch en vrijblijvend:
* een persoonlijke uitnodiging voor de verkoopmanifestatie;
* wij reserveren voor u het luxe en uitgebreide verkoopboek;
* en u ontvangt in de toekomst automatisch bericht over de voortgang van het project.

Meer informatie www.ijsvogel-baambrugge.nl


---

13 maart 2008