Politie Limburg-Zuid

Drietal ruziet over buit overval

Woensdagavond rond 18.45 uur kreeg de politie een melding over een vechtpartij op het Herdenkingsplein in Maastricht, waarbij drie jongens zouden zijn betrokken.
De getuige hoorde dat er in de Marokkaanse taal werd geschreeuwd en dat er kennelijk onderlinge onenigheid was over de verdeling van de buit van een overval. Een van de jongens trok daarbij aan een kassalade die de andere twee vasthielden. Een van de jongens is bij de uiteenzetting gewond geraakt en bloedde aan zijn gezicht. Op zeker moment zijn er twee met een fiets vandoor gegaan,terwijl de derde jongen te voet verdween.
Op de plaats van de confrontatie troffen agenten later enkele kledingstukken, een beurs enkele rolletjes Euromunten en een dolkmes aan.
Bij de politie is niets bekend van een overval, evenmin is er iets bekend over de identiteit van de drie jongens, die bij de vechtpartij betrokken zijn geweest. De districtsrecherche in Maastricht is daarom op zoek naar informatie over een eventuele overval en de drie jongens. Informatie kan doorgegeven worden via 0900 - 8844.

13-03-2008, Maastricht