Politie Flevoland

Pizzakoerier beroofd

Emmeloord, 13-03-2008 o Woensdagavond werd op de Kooystraat een 16-jarige pizzabezorger door twee onbekenden beroofd. Nadat de jongeman door de verdachten was geschopt en geslagen wisten zij een onbekend geldbedrag buit te maken. Een getuige zag het slachtoffer en zijn bromfiets liggen en alarmeerde direct de hulpdiensten via 1-1-2 alarm. De gewonde pizzakoerier werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche van de politie Emmeloord heeft de zaak in onderzoek.

Rond 21.30 uur was de pizzabezorger op zoek naar het bezorgadres op de Kooystraat. Daar werd hij door twee onbekenden aangevallen en mishandeld. De pizzakoerier viel met zijn bromfiets op straat en werd daarna van het geld beroofd. De jongeman raakte gewond en werd door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten. De verdachten zijn vermoedelijk gevlucht in de richting van het Zuyderzeecollege. Door meerdere eenheden van de politie werd naar de daders gezocht, maar zij werden niet aangetroffen.

Getuigenoproep

Getuigen die iets gezien of gehoord hebben worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van de politie in Emmeloord via:

0 9 0 0 8 8 4 4

Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer: 0 8 0 0 7 0 0 0