Nederlandse Politiebond


NPB HOUDT LEDENRAADPLEGING OVER LAATSTE CAO-VOORSTEL TER HORST

De bondsraad van de NPB heeft vanmiddag besloten nog geen definitief NPB-oordeel te vellen over het laatste CAO-voorstel van minister Ter Horst, maar eerst een ledenraadpleging te houden.

Volgende week zullen om te beginnen door het gehele land informatiebijeenkomsten plaatsvinden, waarop de NPB-leden zich persoonlijk kunnen laten informeren over de stand van zaken door één van de twee CAO-onderhandelaars van de NPB (Hans van Duijn of Jan Willem van de Pol).

Nadere gegevens over deze informatiebijeenkomsten - die in geclusterde vorm plaatsvinden - volgt zo spoedig op deze website!

Rondom het Paasweekend ontvangen alle NPB-leden een informatiekrant - de vierde editie van het NPB CAO-KOMPAS. Daarin zullen de voors en tegens van het aannemen of afwijzen van het CAO-voorstel worden gepresenteerd, maar ook zal daarin namens de bondsraad een onderbouwd negatief stemadvies worden gegeven.

In de week daarna kunnen de NPB-leden via de NPB-website digitaal hun stem uitbrengen. Neemt meer dan 30 procent van de leden aan deze ledenpeiling deel, dan zal de bondsraad de uitkomst daarvan zwaar laten meewegen bij het nemen van het definitieve NPB-besluit.

Gepubliceerd op 13 maart 2008 door Dick Harte.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2008.