Ingezonden persbericht


PERSBERICHT; DRAAIEND HUIS IN TILBURG

Beste redactie, onlangs vroeg de wereldomroep mij voor een interview mbt draaiend huis.
John Körmeling was ook uitgenodigd. Toen ik aankwam op de rotonde was Körmeling net briesend en mopperend weggelopen toen hij hoorde dat ik ook kwam en weigerde daarom een intervieuw te geven aan de journalist van de wereldomroep??

Op de website van de wereldomroep is het te lezen. Een klein citaat: Lange tenen
Körmeling zelf, die aanvankelijk telefonisch heeft toegezegd mee te willen werken aan een interview, haakt volledig af als hij de naam van Hans Smolders hoort. Blijkbaar maakt de kritiek op het draaiende huis veel emoties los.

Maar wat voor mij belangrijk is dat er niet voor niets ooit beleidsregels zijn opgesteld in een gemeentelijke verordening speciaal voor die Hasseltrotonde!!
Op straffe van een boete moet je als partij bij verkiezingen met verkiezingsborden/driehoeksborden en sandwichborden juist 30 meter uit de buurt van die Hasseltrotonde blijven ivm de verkeersveiligheid!! Dit wordt ook werkelijk bestuursrechtelijk gehandhaafd op grond van artikel 55 APV.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zie bijlage!!!!!!!!!!!!

Ik heb helemaal niets tegen de kunstenaar of tegen kunst, maar als volksvertegenwoordiger moet je keuze's maken en je kunt een euro maar een keer uitgeven.
Dus voor de Lijst Smolders geen draaiende huizen om Tilburg op de kaart te zetten omdat:

1. Onverantwoordelijke geldverkwisting College met de PvdA (Portemonee Van De Ander), je kunt een euro maar een keer uitgeven.
2. Verkeersveiligheid

Klik op; http://www.wereldomroep.nl/actua/nl/cultuur/080305draaiend_huis voor de rest van het interview.