Leiden Motorrijder geeft automobilist klappen Een nog onbekende motorrijder heeft vandaag rond 13.00 uur een 33 jarige automobilist uit Boskoop enkele klappen in het gezicht gegeven. Dit gebeurde bij op de Rijksweg N11 nadat de motorrijder op de Rijksweg A4 de Boskoper hinderde, treiterde en een klap op zijn auto had gegeven. Gevolg was het opsteken van een vinger naar hem. Beide gebaarden naar elkaar de afrit te nemen naar de N11 waar de motor naast de auto stopte. Nadat de automobilist het raampje opendraaide, vielen de klappen. De motorrijder is daarna weer weggereden. Zijn kenteken is bekend. De politie verricht onderzoek.

Moerkapelle Aanrijding tussen auto en motor Een 20 jarige automobiliste uit Waddinxveen veroorzaakte donderdag 13 maart rond 12.55 uur op de Bredeweg een aanrijding met een 48 jarige motorrijder uit Zoetermeer. De man liep daarbij letsel aan zijn voet op en is overgebracht naar een ziekenhuis. Een 51 jarige vrouw uit Zoetermeer die bij hem achter op de motor zat, liep enkele schaafwonden op. De aanrijding ontstond op het moment dat motorrijder een file langsreed en de vrouw uit Waddinxveen daar uit keerde.

Stolwijk Aanrijding tussen twee auto's Op de Schoonhovenseweg ontstond vanmorgen rond 09.25 uur een aanrijding tussen een auto die bestuurd werd door een 41 jarige vrouw uit Lekkerkerk en een auto bestuurd door een 51 jarige vrouw uit Schoonhoven. De Schoonhovense liep daarbij letsel aan haar nek op en is overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis. De aanrijding ontstond door te laat remmen door de vrouw uit Lekkerkerk. Zij zag te laat dat de auto met de Schoonhovense afremde voor een file en botste er achter op. Mogelijk dat Lekkerkerkse was afgeleid door haar telefoon die ze op schoot had liggen.