Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 13-03

BERGEN OP ZOOM, 13 maart 2008

Drietal aangehouden na drugsdeal

ROOSENDAAL: De politie hield op woensdagavond drie personen aan voor drugshandel. De drie werden op de Brugstraat gezien door de politie. Twee Belgische mannen van 37 en 31 jaar zijn aangehouden voor het kopen van drugs. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld met een dagvaarding. Een 24-jarige man uit Oudenbosch is aangehouden voor het runnen van drugs. De man had een klein geldbedrag in bezit. Dit is in beslag genomen. Hij was eerder deze week voor hetzelfde feit aangehouden. Tegen hem wordt dossier opgemaakt.

Jongen (17) aangehouden na autorijden

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op woensdag aan het begin van de avond tijdens een verkeerscontrole een 17-jarige man aan als bestuurder van een auto. De man werd staande gehouden op de Gentiaanstraat en gaf bij aanspreken een valse naam op. De jongen uit Bergen op Zoom is aangehouden en verhoord. Hierna is hij in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Jongen aangehouden voor aanbieden gestolen fietsen op internet

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op woensdagochtend een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom aan voor fietsendiefstal danwel heling. De jongen bood meerdere gestolen fietsen te koop aan op internet. Alle fietsen waren gestolen in Bergen op Zoom. De koper van één van de fietsen vertrouwde het niet helemaal. Hij won informatie in bij de fietsenhandel, die op hun beurt de politie belden. Na onderzoek bleek de fiets van de melder niet de enige aangeboden fiets op de internetsite. De verdachte is in verzekering gesteld.

Auteur: Inge Rijgersberg