Gemeente Binnenmaas

Informatieavond Wijk van je Leven goed bezocht

De informatieavond over de Wijk van je Leven in Puttershoek op donderdag 6 maart heeft een enorm aantal bezoekers getrokken. Ruim 300 mensen wisten de weg naar het gemeentehuis te vinden. Wethouder Kooijman opent de expositie van kleiwerken die door kinderen van de basisscholen zijn gemaakt over de Wijk van je Leven.

Ook s middags was het al een drukte van belang. Wethouder Kooijman opende toen de expositie van kleiwerken die kinderen van de basisscholen hadden gemaakt over de Wijk van je Leven. Die kunstwerken zijn tot eind mei in het gemeentehuis te zien en krijgen later een definitieve plek in de wijk, als onderdeel van het kunstproject. s Avonds hebben belangstellenden uitgebreid kennis kunnen nemen van alles wat er in die bijzondere wijk staat te gebeuren, op het gebied van wonen, zorg en sport. De informatiemarkt werd druk bezocht, mensen deden mee aan workshops en dat leverde genoeg gespreksstof op voor interessante gesprekken.

geïnteresseerden nemen een kijkje van alles wat er in die bijzondere wijk staat te gebeuren op het gebied van wonen, zorg en sport Maquette Wijk van je Leven

Bent u geïnteresseerd in de woningen die in de Wijk van je Leven worden gebouwd?
Neem dan contact op met Woningstichting De Maashoek, tel. 078 635 33 00.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl