Gemeente Eindhoven

Persbericht 13 maart 2008, no. 066

TopSupport en gemeente Eindhoven ondertekenen overeenkomst TopSupport, het medisch sportgezondheidscentrum van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, en de Gemeente Eindhoven tekenen op maandag 17 maart, tijdens de EK Zwemmen, een overeenkomst waarin staat vastgelegd dat TopSupport zich vanaf eind 2008 definitief vestigt in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

De ambities en uitstraling van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, TopSupport en Genneper Parken sluiten goed op elkaar aan. TopSupport is een medisch sportgezondheidscentrum waar sporters van alle niveaus, mensen met een actieve levensstijl en bedrijven die vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan terecht kunnen voor (sport)medische adviezen, onderzoeken en inspanningstesten, fysiotherapeutische herstelprogrammaâs, bewegingsprogrammaâs op maat en personal training. Eén team, één loket, voor iedereen die graag het maximale uit zichzelf haalt. Daarmee is TopSupport een goede aanvulling op het huidige aanbod van sportfaciliteiten op Genneper Parken. Uitnodiging
St. Anna Zorggroep, TopSupport, Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en de Gemeente Eindhoven geven maandag 17 maart om 17.00 uur in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep een toelichting en uitleg op de overeenkomst. Tevens wordt een bouwbord onthuld door Rini van Roij en Cees-Rein van den Hoogenband, directie TopSupport. Voor deze bijeenkomst bent u als vertegenwoordiger van de media van harte uitgenodigd.
Aanmelden
Wij verzoeken u zich hiervoor aan te melden voor maandag 17 maart om 12.00 uur. Dit is nodig vanwege de strenge toegangscontrole tijdens de EK Zwemmen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. U kunt zich aanmelden bij:
Persvoorlichting Gemeente Eindhoven, telefoonnummer (040) 2382193, of via e-mail: persvraag@eindhoven.nl. U wordt ontvangen door Robin de Ruiter, hoofd Marketing en Communicatie Sint Anna Zorggroep (06 51066609) bij de hoofdingang van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00
of stuur een e-mail