GTI NV

GTI Healthcare participeert in Nationale Debatcyclus Gezondheidszorg 2008

Utrecht, 13 maart 2008

GTI participeert en sponsort de Nationale Debatcyclus Gezondheidszorg dat als hoofdthema "Vergezichten op excellente zorg" draagt. De debatcyclus bestaat uit 3 inspirerende, kleinschalige Top Bestuurders Meetings in maart, april en mei gevolgd door een afsluitende Grande Finale in juni, een grootschalig ontmoetingsplatform en netwerkevent inclusief diner.

Tijdens deze exclusieve debatcyclus gaan bestuurders en directeuren uit de zorgsector met elkaar in debat over o.a. medische competenties, arbeidsproductiviteit en innovatie. De Top Bestuurders Meetings maken een verdiepingsslag op het publiek belang van zorg door in te zoomen op de strategische prestatie-indicatoren waar ieder ziekenhuis op moet excelleren: medische competenties (over strategische specialisatie), arbeidsproductiviteit (over operational excellence in bedrijfsvoering) en innovatie (over ondernemerschap en allianties).

De Grande Finale verenigt bestuurders, specialisten, verzekeraars en patiƫntenorganisaties uit de Top Bestuurders Meetings in een prominent debat over excellente zorg. Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op www.gezondheidszorgdebat.nl target=_blank.