Belgacom

Persbericht 13 maart 2008

Films van Twentieth Century Fox nu beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Belgacom TV

Belgacom en Twentieth Century Fox hebben een overeenkomst gesloten voor de verdeling van de films van Fox via de Op aanvraag-catalogus van Belgacom TV, het digitale tv-aanbod van Belgacom.

Belgacom TV-abonnees zullen de films van Twentieth Century Fox voortaan onmiddellijk kunnen bekijken via de Op aanvraag-catalogus van Belgacom TV. De abonnees kunnen nu met een druk op de knop kijken naar recente releases van Twentieth Century Fox als `Live Free Or Die Hard' met Bruce Willis. Klassiekers van Fox als `Ice Age', `X-Men', `Moulin Rouge', `Titanic' of `Independence Day' zullen vanaf 1 april beschikbaar zijn via de op Aanvraag-catalogus van Belgacom TV.

Belgacom TV blijft zijn Op aanvraag-catalogus uitbreiden. Momenteel telt het aanbod al meer dan 1600 items (films, concerten, tv-programma's, kinderprogramma's, enz.).

`Fox blijft zoeken naar nieuwe aantrekkelijke afnemers als Belgacom TV die ons helpen de producties van Fox tot bij de kijker te brengen', zegt Jamie McCabe, Executive Vice President, Wordwide PPV, VOD & EST. `Twentieth Century Fox is verheugd dat het met Belgacom mag samenwerken om haar klanten te laten genieten van een brede waaier van Fox-films.'

`Van bij de lancering hebben we geprobeerd om van Belgacom TV het beste aanbod op de Belgische markt te maken', vertelt Jean-Charles De Keyser, Vice President Integrated Media Unit van Belgacom. `Deze overeenkomst met Twentieth Century Fox is een echte verrijking die onze Op aanvraag-catalogus nog aantrekkelijker maakt voor onze klanten.'

Meer info: www.belgacom.com

Journalisten die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met het persdepartement: Haroun Fenaux: + 32 2 202 48 67 of + 32 476 60 03 33 Jan Margot: + 32 2 202 85 01 of + 32 475 58 50 37
Frédérique Verbiest: + 32 476 60 60 10

Twentieth Century Fox is een filiaal van News Corporation. Tot de gediversifieerde wereldwijde activiteiten van News Corporation in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Latijns Amerika en Oceanië behoren de productie en distributie van speelfilms en tv-programma's, omroepactiviteiten via tv, satelliet en kabel, de publicatie van kranten, tijdschriften en boeken, de productie en distributie van promotie- en reclameproducten en -diensten, de ontwikkeling van digitale broadcasting, de ontwikkeling van voorwaardelijke toegangssystemen en systemen voor abonneebeheer.

Belgacom Groep . Door zijn sterke achtergrond als nationale telecomoperator te combineren met de vele talenten van zijn teams is de Belgacom Groep de belangrijkste Belgische leverancier van geïntegreerde telecommunicatiediensten. Dankzij onze permanente investeringen in spitstechnologie kunnen we onze klanten op alle netwerken, zowel vaste als mobiele, hoge capaciteiten aanbieden. Op technologisch vlak zijn wij toonaangevend en leveren wij aan zowel onze particuliere als onze bedrijfsklanten op elk ogenblik van de dag, waar dan ook, telefoon-, internet- en televisiediensten, ongeacht het type apparatuur dat wordt gebruikt. Voor het boekjaar dat werd afgesloten op 31 december 2007 boekte de Groep totale inkomsten van 6,065 miljard EUR en een nettobedrijfswinst vóór afschrijvingen (ebitda) van 2,031 miljard EUR.


---- --