Gemeente Boxtel

Verbetering openbare verlichting

In het kader van het Uitvoeringsprogramma Openbare Verlichting begint de gemeente binnenkort weer met de verbetering van de openbare verlichting in sommige straten van Boxtel. Als er bij u in de straat wordt gewerkt aan de verlichting heeft u daarover een brief van de gemeente ontvangen.

Elk jaar wordt aan een gedeelte van de verlichting in Boxtel gewerkt. Zo worden op sommige plekken lichtmasten verwijderd en op andere locaties komen nieuwe lichtmasten te staan. Daarnaast schakelt de gemeente binnen de bebouwde kom over van geel licht naar wit licht. Ook verhoogt de gemeente het gemiddelde verlichtingsniveau. Met deze aanpak wil de gemeente niet alleen de sociale veiligheid verbeteren, maar ook het wooncomfort bij u in de straat / de wijk.

Inzage De wijzigingen van de straatverlichting bij u in de straat zijn aangegeven op een aantal tekeningen. Deze tekeningen liggen vanaf 13 maart 2008 tot en met 8 april 2008 ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de leeszaal van de bibliotheek aan de Burgakker.

Meer informatie Voor nadere informatie of vragen kunt u op dinsdagmorgen tussen 8.00 en 12.00 uur contact opnemen met de heer E. de Goeij van de afdeling Openbare Werken, (0411) 655256.

13-03-2008
---