Gemeente Boxtel

Verleende aanlegvergunningen

Door burgemeester en wethouders is aanlegvergunning verleend:
* voor het ontgraven/verlagen en egaliseren van het terrein, het rooien van ca. 100 bomen, het slopen van de asfaltverharding en de aanleg van grasplaten, meandering, oeverzwaluwrand en overstortput op effluentgoot op de locatie Heult 6; * voor het verlagen en vergraven van de bodem in verband met de ecologische verbindingszone Heerenbeekloop op de locatie Mijlstraat, ongenummerd.

Bezwaar Derdenbelanghebbenden, die van mening zijn door het verlenen van deze aanlegvergunning rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen, kunnen hiertegen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum van bovengenoemde aanlegvergunningen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.

Inzage De aanlegvergunning ligt vanaf vrijdag 14 maart 2008 ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. Inzage in de bijbehorende stukken kan worden gegeven na telefonische afspraak met het frontoffice van deze afdeling, (0411) 655841.

13-03-2008
---