Ingezonden persbericht


Persbericht


---

METRO OFFICIEEL PARTNER VAN BEACH TEAM HOLLAND

Amsterdam, 13 maart 2008

Metro Holland is de officiële sponsor geworden van de beachvolleyballers van Beach Team Holland, het verband van de professionele topbeachvolleyballers van de NeVoBo. In dit team zit o.a. het duo Richard Schuil en Reinder Nummerdor dat medaillekandidaat is op de komende Olympische Spelen in Beijing. De overeenkomst steunt ook de andere top- en talententeams van Beach Team Holland.

Spelers, coaches en bestuurders van Beach Team Holland, waaronder ook bondscoach Bert Goedkoop en technisch directeur van de NeVoBo Joop Alberda, zullen de Metrolezers via een wekelijkse column op de hoogte houden van hun weg naar Beijing. Verder behelst de samenwerking de promotie van beachvolleybal als breedtesport via Palm Beach Life, een cyclus van zeventien groots opgezette beachvolleybal-evenementen langs de Nederlandse kust en meren.

Michel Everaert, manager beachvolleybal van de NeVoBo, is zeer verheugd met de overeenkomst. "Metro is absoluut een grote partij en sluit goed aan bij de doelgroep die we warm willen maken voor beachvolleybal. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de sport de aandacht krijgt die het verdient."

Bondscoach Bert Goedkoop sluit zich hierbij aan. "Beachvolleybal is een jonge, snelle sport die goed past bij een jong en snel medium als Metro."

"Het frisse en jonge imago van beachvolleybal past goed bij de jonge en urbane lezers die wij met Metro bereiken. Wij denken met deze samenwerking onze lezers een uniek kijkje te bieden in deze snel groeiende sport. En zeker het duo Richard Schuil en Reinder Nummerdor die tijdens de FIVB met het Metro-logo op de arm gaan spelen, steunen wij graag in hun jacht op een medaille in Beijing." zegt Silvio de Groot, algemeen directeur en uitgever van Metro Holland.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Silvio de Groot, algemeen directeur en uitgever Metro Holland, 020 - 511 4000.