WIT verdubbelt aantal tanden bleek vestigingen

13/03/2008 09:07

Prestos BV

Amsterdam, Nederland, 13 maart 2008 / Persbericht- WIT

WIT, het gezicht van veilig tanden bleken in Nederland zal binnen 2 weken het aantal vestigingen verdubbelen. De marktleider in de tanden bleek branche maakt vandaag bekend, dat de opening van haar nieuwste tanden bleek vestiging op 20 maart in Maastricht plaats zal vinden. Vervolgens zal in april de succes formule worden voortgezet in Den-Haag.

WIT wil benadrukken dat zij aan de kant van het NMT en de ACTA staan met betrekking tot de wildgroei van bleekshops. Veilig tanden bleken kan alleen via de tandarts of mondhygiënist, die kan beoordelen of de patiënt een geschikte kandidaat is om te bleken. Verder pleit WIT voor meer controle. De consument loopt nu het risico op ernstige tandvleesproblemen, pijn en/of beschadigingen van restauraties.

De door WIT gehanteerde BriteSmile methode biedt een gegarandeerde veiligheid door het lage peroxide percentage van slechts 15% en het onverwarmde licht dat de gel op de tanden activeert. Onafhankelijke klinische studies hebben bewezen dat BriteSmile op een veilige manier de tanden gemiddeld negen tinten lichter maakt.

Woordvoerder WIT, David Pinto: " Het succes van WIT(R) is vooral te danken aan de professionaliteit en de laagdrempeligheid van het tanden bleek center. Iedereen kan bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend consult. Als marktleider vinden wij ook dat wij een informatie functie hebben. Mensen moeten in eerste instantie goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden die er zijn om tanden te verzorgen, wit te maken en wit te houden".

WIT is sinds haar oprichting ook de tanden bleek optie voor vele sterren uit de film en tv wereld. Katja Schuurman, Aukje van Ginneken, Rosanna Lima, Carlo Boszhard, Myrianna van Reeden en Tanja Jess waren zelfs bereid een dankwoordje uit te spreken op de website www.wit.nl . De enorme vraag naar tanden bleken van bekend en onbekend Nederland bij WIT bevestigd eens te meer dat een mooi gebit steeds belangrijk wordt als visite kaartje niet alleen in de werkomgeving, maar ook in het sociale leven.


1. Pre-clinical study conducted by the University of Medicine and Dentistry of New Yersey and later confirmed by Scanning Electron Microscope (SEM)
2. New York University reviewed the data from the SEM and University of Medicine and Dentistry of New Yersey studies and confirmed their findings.
3. A Loma University study

4. The Forsyth Institute (Boston, Massachusetts)

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.wit.nl