Evangelische Omroep

Nr. 070

Hilversum, 12 maart 2008

LAATSTE KAARTEN VOOR STELLAR KART BIJ XNOIZZ
Xnoizz Radio 24 uur per dag en Xnoizz op 3FM, iedere zondagavond van 23.00 tot 01.00 uur

Deze week geven Xnoizz webradio en Xnoizz op 3FM de allerlaatste kaarten weg voor het reeds uitverkochte 'Xnoizz Flevofestival' met de christelijke poppunkband Stellar Kart. Op Xnoizz webradio zijn iedere dag kaarten te winnen en bij Xnoizz op 3FM gaan op zondagavond 16 maart de laatste kaarten de deur uit.

Stellar Kart treedt op in het Utrechtse Tivoli aan de Oudegracht op 20 maart, met in het voorprogramma de Nederlandse band Make Up Your Mind. Daarnaast geven de Amerikaanse punkrockers een signeersessie op 21 maart in winkelcentrum Hoog Catherijne. De band geeft niet alleen handtekeningen weg, maar zelfs een mini-instore optreden! Belangstellenden zijn vanaf 15.00 uur welkom in de 'Chananja CD en DVD Speciaalzaak', Godebaldkwartier 9, te Utrecht.

Stellar Karting
De signeersessie en het concert zijn een afsluiting van de Xnoizz Flevo Festival scholentour, die speciaal rondom Pasen is opgezet. Na de scholentour zullen de vier bandleden van Stellar Kart op zaterdag 22 maart uitkomen in een kartingcompetitie, opgezet door Xnoizz webradio. Ze racen tegen een aantal gelukkige luisteraars die via Xnoizz een competitieplek konden winnen.

3FM en EO-Jongerendag
Stellar Kart sluit het bezoek aan Nederland af, zondagavond 23 maart bij Xnoizz op 3FM. In een speciale Paasuitzending van de programma's JouwWeekendFinale! en Xnoizz speelt de band een aantal liedjes en... maken ze de artiesten van de EO-Jongerendag 2008 bekend.

Kijk voor meer informatie op www.eo.nl/xnoizz of www.flevofestival.nl


---
Noot voor redactie,

Evangelische Omroep