Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

Ad Dekker Rekreatie 'Caravanbedrijf van het Jaar 2008'

ZEIST - Add Dekker Rekreatie uit Raamsdonkveer is tijdens een feestelijke bijeenkomst op 10 maart in Theater Figi in Zeist uitgeroepen tot Caravanbedrijf van het Jaar 2008. Directeur/eigenaar Marc Brouwers en zijn medewerkers ontvingen de bijbehorende trofee uit handen van Aad van der Poel, redacteur van de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK). De verkiezing is een initiatief van de ANWB / KCK, in samenwerking met BOVAG Caravanbedrijven.

De lezers van de KCK (oplage 130.000) en de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs mochten eind vorig jaar hun favoriete bedrijf voordragen, waarna een jury, bestaande vertegenwoordigers van ANWB, Nederlandse Caravan Club en Consumentenbond, de vijf beste caravanbedrijven selecteerde voor een mystery shopper-bezoek. BOVAG Caravanbedrijf Ad Dekker Rekreatie werd het best beoordeeld op zaken als presentatie, personeelsbeleid, toekomstvisie, service en assortiment. In het juryrapport valt onder andere te lezen: 'alleen de showroom bezoeken is al een feest, een zeer prettig bedrijf met professionele medewerkers'.

Directeur Marc Brouwers: 'Ooit begonnen met caravans, vouwwagens en aanhangers in een kleine hal, is Ad Dekker Rekreatie in Raamsdonkveer inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende caravan-centra in Nederland. Met 30 enthousiaste medewerkers staan wij al meer dan 25 jaar garant voor kwaliteit en service, tegen een betaalbare prijs! Deze titel geeft ons een enorme impuls om dit ook in de toekomst waar te maken.'

Ad Dekker Rekreatie

Industrieterrein Dombosch II
Sterrenkroos 25
4941 VZ Raamsdonksveer

Telefoon (0162) 514 622
Fax (0162) 514 155

Internet: www.addekker.nl

E-mail info@addekker.nl

Contactpersoon:

De heer Marc Brouwers

Toelichting

Zó is het 'Caravanbedrijf van het Jaar 2008' gekozen

De verkiezing 'Caravanbedrijf van het Jaar' is een initiatief van de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) en wordt niet alleen toegekend aan één uitmuntend bedrijf, maar is tevens bedoeld als kwaliteitsstimulans voor de hele Nederlandse caravanbranche. De winnaar is gekozen door consumenten, retaildeskundigen en een jury met vertegenwoordigers van consumentenorganisaties.

De stem van de consument vormt de basis voor de verkiezing; de lezers van de KCK en de bezoekers van de Kampeer- & Caravanjaarbeurs hebben afgelopen najaar massaal gereageerd op de oproep een caravanbedrijf voor te dragen. 32 bedrijven haalden de kiesdrempel en kregen van de jury een inschrijf- en vragenformulier toegestuurd. Op basis van deze inzendingen en het oordeel van de consument, heeft de jury vijf finalisten geselecteerd die allen een bezoek van een mystery shopper tegemoet konden zien:

Van Eijk Caravans - Hapert

Pauw Recreatie - Heerhugowaard

Caravanlife Gorter - Heinkenszand

Mohocar BV - Ommen

Ad Dekker Rekreatie - Raamsdonkveer

Tijdens de rondgang van de mystery shopper en tijdens de jurybijeenkomsten werd onder andere gelet op assortiment, service, presentatie en inrichting, personeel en organisatie, service, reclame, internet en communicatie. Daarnaast dienden de leidinggevenden op het vragenformulier hun visie op de toekomst toe te lichten.

De verkiezing kan met recht een consumentenverkiezing worden genoemd, want naast de reacties van de lezers van de KCK, werd het oordeel geveld door een jury, bestaande uit:

Consumentenbond, Nederlandse Caravan Club en ANWB.

Persdienst ANWB

088-269 6239 (Annelies Tichelaar)
088-269 6288 (Markus van Tol)
088-269 6254 (Ad Vonk)
088-269 7803 (fax)
Persdienst ANWB