Ingezonden persbericht


Persbericht

Lancering van de Apple iPhone is volgens internationale marketeers de beste marketingcampagne van 2007

De beste marketingcampagnes uitsluitend met PR en Buzz gerealiseerd

Amsterdam, 13 maart 2008 - De beste marketingcampagne van 2007 was de lancering van de iPhone, volgens de O'Connell Marketing Employment Survey 2008. De film An Inconvenient Truth van Al Gore en Unilever's Campaign for Real Beauty voor Dove waren de andere favorieten van de marketeers. De Apple iPhone campagne had daarbij een duidelijke voorsprong.

"We hebben de respondenten gevraagd welke internationale marketingcampagne zij de beste van 2007 vonden. Het is opvallend dat de twee best scorende campagnes uitsluitend tot stand zijn gekomen met behulp van PR en word of mouth," aldus Paula O'Connell van O'Connell Marketing en Recruitment.

De O'Connell Marketing Employment Survey 2008 is gehouden via een online enquête in december 2007. Aan de enquête hebben 855 internationale marketing- en communicatieprofessionals in de leeftijd van 25 tot 55 jaar uit heel Europa en deelgenomen. Met dit onderzoek krijgt O'Connell zicht op de arbeidsomstandigheden van internationale marketeers. In het onderzoek is een en extra vraag opgenomen over de beste internationale marketingcampagne van 2007.

Over O'Connell Marketing Recruitment
O'Connell voorziet in gespecialiseerde en klantgerichte diensten op het gebied van de werving van internationale marketing- en communicatie-specialisten. De diensten zijn specifiek afgestemd op de behoeften van zowel cliënten als kandidaten. Ons cultureel divers samengestelde team zet zijn internationale marketingexpertise in vanuit de vastbeslotenheid de verwachtingen van onze cliënten structureel te overtreffen. We zijn erop gericht onze cliënten, kandidaten en medewerkers waarde te bieden op basis van leiderschap, integriteit en teamwork.

Oprichter en directeur is de Australische Paula O'Connell. Paula heeft gedurende tien jaar in Sydney, Londen en Centraal-Europa marketeers gerekruteerd voordat ze naar Nederland verhuisde. O'Connell Marketing Recruitment is in 2002 opgericht en heeft nu tien medewerkers uit de hele wereld in dienst.

###

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht