Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Synotion groeit naar 31 consultants

Zaltbommel, 13 maart 2008 - Jan van Gool versterkt per 1 februari 2008 het team van Synotion. Zijn persoonlijke visie is om complexiteit te vermijden. Overzichtelijkheid te vergroten, zodat ICT bestuurbaar wordt en resultaten zichtbaar zijn. Hij ondersteunt organisaties bij het selecteren van ICT investeringen, zodat met de juiste inzet van ICT de bedrijfsdoelstellingen optimaal worden behaald.

Voor zijn komst bij Synotion werkte Jan van Gool als regiemanager over Outsourcingstrajecten bij het Ministerie van Justitie. Als Manager Automatisering bij Van Lanschot Bankiers, waar hij naast financiele kennis ook ervaring opdeed met de softwareontwikkeling en -revisie in India. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in programma- en projectmanagement op het gebied van sourcing en service management bij diverse branches als Banken en Verzekeraars, Overheid, Zorgsector en Accountancy.

# # #
Over Synotion
Synotion is opgericht op 1 april 1999 en ondersteunt vooraanstaande bedrijven en (semi) overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Daarbij maakt Synotion gebruik van de Sycure(TM) aanpak, een methode voor sourcing, contracting en exploitatie, gebaseerd op tientallen jaren ervaring in ICT-contractering. Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Nashuatec, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Synotion Management BV, Jennifer Roose
Telefoon: +31 (0)6 5331 0729
E-mail: jennifer.roose@synotion.nl

www.synotion.nl