Opening WE Store Hilversum


HILVERSUM, 20080311 -- Na een grondige verbouwing van het voormalige WE Men filiaal, opent WE op 13 maart een WE Store op de Kerkstraat 59 in Hilversum. In de WE Store worden zowel de WE Men als de WE Women en de WE Kids collecties onder één dak aangeboden.

De inrichting
De WE Store is ruimtelijk, licht en overzichtelijk. Het interieur wordt gedomineerd door duurzame materialen, zoals champagnekleurig staal, wengé meubilair, marmer en draadglas en is voorzien van een glanzende vloer. In fraai uitgelichte nissen verrijzen mannequins die de collectie op smaakvolle wijze aan het publiek tonen. Uitgekiende verlichting en grote foto's aan de wanden maken het interieur af en zorgen voor een aangename sfeer waarin de collecties optimaal tot hun recht komen.

Collecties
WE richt zich op eigentijdse, zelfbewuste mensen die zich graag kleden volgens actuele internationale modetrends en voor wie een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vanzelfsprekend is. De WE Men en WE Women collecties zijn compleet: van casual tot business en van bovenkleding tot bodywear. Dit alles aangevuld met diverse accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden. Voor jongens is er een stoere op streetwear gebaseerde WE Kids collectie in maat 92-176.

WE Europe
WE heeft naast de nieuwe WE Store ook een WE Women filiaal in Hilversum in het Hilvertshof. In totaal heeft WE 227 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Waarvan in Nederland 74 WE Men filialen, 31 WE Women filialen en 20 WE Stores.

www.wefashion.com





WE Netherlands b.v.